Bloglovin icon
Mielitekoja header image

Berlin – Leipzig – Prague

July 13, 2017

 

Kesäkuun puolessa välissä ennen juhannusta tehtiin jo hieman pidempään suunniteltu reissu Saksaan ja Tsekkiin. Koko matkan suunnittelu alkoi lippujen ostamisesta Coldplayn keikalle jo viime vuoden puolella. Viime kesänä nähty keikka oli pakko kokea uudestaan ja päädyttiin valitsemaan keikkakaupungiksi Leipzig. Ei siis tiedetty paikasta etukäteen juuri mitään, mutta valinta osui kyllä aivan nappiin. Hauskinta itse keikalla oli se, että me 23-vuotiaat edustettiin ihan sitä nuorinta faniryhmää.

 

Leipzigiin tosiaan tultiin Berliinin kautta, koska lentoja suoraa sinne ei oikeastaan ollut saatavilla. Keikan jälkeen jatkettiin junalla Prahaan, jossa meitä odotti ihana airbnb-kämppä aivan keskustan huudeilla. Vaikka turisteja vilisi joka paikassa suhteellisen paljon, oli reissu kokonaisuudessaan erityisen onnistunut ja mukava. Jospa tälle kesälle vielä pääsisi matkustamaan jonnekin!

 

 


 Leave a Reply